Význam neziskových organizácií - Tušan, Michal
Sociálne potreby budú rásť v dvoch oblastiach - potreba charity a potreba služieb zameraných na zmenu spoločnosti a ľudskej bytosti. Poslanie a činnosť neziskových organizácií. Vytvorenie podmienok. Nadácie a ich činnosť. Dary a darcovstvo právnických a fyzických osôb.