Kontrola preneseného výkonu štátnej správy - Grman, Štefan
Prerokovanie legislatívnych úloh z hľadiska vstupu Slovenskej republiky do EÚ Legislatívnou radou vlády SR. Občiansky súdny poriadok. Vklady na doručiteľa. Vyššia daň z cigariet. Dôchodkové poistenie. Reforma verejnej správy.