Príjmy konateľov - spoločníkov s.r.o. po novele Obchodného zákonníka - Kolembus, Anton
Novela Obchodného zákonníka v par. 261 ods. 3 požaduje, aby vzťahy medzi členom štatutárneho alebo dozorného orgánu, alebo štatutárnym orgánom a obchodnou spoločnosťou, alebo medzi spoločníkom a obchodnou spoločnosťou pri zariaďovaní záležitostí spoločností mali povahu obchodno-záväzkových vzťahov. Postup pri zdaňovaní príjmov a z nich vyplývajúcich odvodov do poisťovní konateľov, spoločníkov s.r.o.