Novela zákona o daňových orgánoch - Chrenková, Slávka
Po roku účinnosti zákona č. 150/2001 Z.z. o daňových orgánoch, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 440/2000 Z.z. o správach finančnej kontroly, nadobúda účinnosť jeho novela z 13. marca 2002 - zákon č. 182/2002 Z.z. Nové daňové orgány. Úrad daňového preverovania - pôsobnosť Úradu, postavenie povinnosti zamestnancov. Novely súvisiacich predpisov.