Spotrebné dane - daňové priznania - Kopecká, Oľga
Novela zákona č. 439/2001 Z.z., ktorou sa mení s dopĺňa zákon SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov ustanovuje vzor daňového priznania k spotrebnej dani z liehu, z vína, piva, tabaku a tabakových výrobkov a k spotrebnej dani z uhľovodíkových palív a mazív. Podávanie daňových priznaní. Opravné daňové priznania. Dodatočné daňové priznania. Vzory tlačív daňových priznaní.