Zisťovanie priemerného zárobku zamestnanca k 1. aprílu 2002 - Mačuha, Miroslav
Zákonom č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce bol zrušený zákon o mzde a jeho ustanovenia sa s miernymi modifikáciami prevzali do nového Zákonníka práce. Stručné zhrnutie zmien, ktoré nastali v tejto oblasti. Dôvody osobitnej úpravy. Zisťovanie priemerného zárobku zamestnanca k 1. aprílu 2002.