Medzinárodné audítorské štandardy (ISA) - Kareš, Ladislav
Medzinárodné audítorské štandardy sa odvodzujú z najlepších národných štandardov. ISA 100 - Úvod k Medzinárodným audítorským štandardom a súvisiacim službám. ISA 110 - Slovník pojmov. ISA 120 - Rámec Medzinárodných audítorských štandardov. ISA 200 - Účel a všeobecné princípy vykonávania auditu účtovnej závierky. ISA 210 - Podmienky prijatia zákazky auditu. ISA 220 - Kontrola kvality audítorskej práce. ISA 230 - Dokumentácia. ISA 240 - Podvod a nesprávnosť. ISA 250 - Zvažovanie právnych úprav v audite účtovnej závierky.