Kombinovaná doprava v kontexte vývoja v EÚ - Šulgan, Marián
Modulárne prepravné systémy. Kombinovaná doprava tovaru - malé a stredné kontajnery. ACTS kontajnery. Regionálny prepravno - logistický systém a jeho zdokonaľovanie a vývoj.