Zákon o rozhodcovskom konaní - Pauličková, Alena
Dokončenie článku z HN č. 112/02 o zákone o rozhodcovskom konaní. Povinnosti rozhodcovského súdu. Dokazovanie. Neplnenie povinností účastníka rozhodcovského konania. Rozhodcovské rozhodnutie a rozsudok. Oprava a výklad rozhodcovského rozsudku. Zrušenie rozhodcovského rozsudku. Lehota na podanie žaloby. Postup po zrušení rozhodcovského rozsudku. Tuzemský a cudzí rozhodcovský rozsudok.