Česká ekonomika v makroekonomických modelech - Frait, Jan
Problematika makroekonomického modelovania v ČR. Makroekonomické a makroekonometrické modely českej ekonomiky. Modely, ktoré používajú alebo pripravujú národohospodárske inštitúcie v ČR. Prezentácia modelových nástrojov v časopise Finance a úvěr.