Jaroslav Sedláček: Účetní data v rukou manažera Praha, Computer Press 2001 Finanční analýza v řízení firmy - Šlosárová, Anna
Recenzia na publikáciu J. Sedláčka: Účetní data v rukou manažera. Publikácia umožňuje čitateľovi preniknúť do tajov účtovných údajov a poznávať široké možnosti ich využitia vo finančnom manažmente. Autor sa venuje elementárnym metódam finančnej analýzy, efektívnemu investovaniu firiem, finančnému plánovaniu a rozpočtom. Publikácia je určená predovšetkým manažérom menších a stredných podnikov, podnikateľom, investorom, ale aj študentom ekonomických škôl.