Student employment in the UK and central and eastern Europe - Johnson, Keith
Ekonomická transformácia krajín SVE prispela k tvorbe viacerých pracovných príležitostí na čiastočný úväzok v sektore služieb a cestovného ruchu. Štúdia je zameraná na zistenie, do akej miery študenti krajín SVE využívajú uvedenú príležitosť a ako práca ovplyvňuje ich študentský život. Porovnanie s podobnou štúdiou, ktorá bola uskutočnená vo V. Británii.