Ekonomická transformace v České republice a změny odvětvové struktury - Hájek, Ladislav
Transformácia centrálne plánovanej ekonomiky na trhovú v rámci ekonomickej reformy vytýčenej v r. 1990. Privatizácia, liberalizácia cien a liberalizácia zahraničného obchodu. Tempo rastu hrubého domáceho produktu a miera nezamestnanosti. Investície a výroba. Zmeny odvetvovej štruktúry.