Podnik svetovej triedy na svetových trhoch - Kassay, Štefan
Kontexty vývojových spoločenských zmien determinujúcich existenciu firmy. Megatrendy, ich formulácia a pôsobenie. Nástup globalizácie obchodu. Integrovanie zákazníka. Vertikálna hierarchia.