Nová cesta pro řízení distribučního řetězce - Roháčková, Eva
Systém UBTS (Universal Business Transaction System) - nadstavba nad vnútropodnikovým systémom, rieši oblasť predaja v distribučnom reťazci, motiváciu zákazníkov, podporu marketingových a obchodných aktivít prostredníctvom SMS a e-mailu.