Podpora logistické strategie českých podniků - David, Radek
Vývoj odboru logistiky v poslednom desaťročí. Formulácia podnikovej stratégie logistiky. Napĺňanie logistickej stratégie: formulácia cieľového stavu, plán realizácie, realizácia stratégie, vyhodnotenie uplatňovaniej stratégie.