Jaký obal logistické a marketingové požadavky na manipulační a přepravní obaly - teorie a realita v ČR - Gros, Ivan
Funkcie a nové požiadavky na manipulačné prepravné obaly: ochranná funkcia, manipulačná funkcia, obaly otvorené alebo ľahko otvárateľné, stohovateľnosť manipulačných obalov, ekologické požiadavky, informačná a komunikačná funkcia.