Hospodársky vývoj Slovenska v roku 2001. (Štúdia vypracovaná na požiadanie Európskej hospodárskej komisie OSN) - Okáli, Ivan
Celkové hodnotenie hospodárskeho vývoja. Vývoj produkcie. Pôsobenie dopytu na výkonnosť hospodárstva. Cenový vývoj. Situácia na trhu práce. Platobná bilancia a zahraničný kapitál. Zahraničný obchod. Finančná a menová politika. Výhľad na rok 2002. Prehľad vybraných legislatívnych a hospodárskopolitických opatrení.