Poznatková ekonomika: problémy a výzvy - Sokol, Martin
Pojem poznatková ekonomika (knowledge economy) a príbuzný pojem učenlivá/učiaca sa ekonomika (learning economy). Analýza konceptov postindustriálnej spoločnosti, informačnej spoločnosti a poznatkovej ekonomiky. Ich kritika a odraz v hospodárskych stratégiách vyspelých kapitalistických krajín. Teoretické a praktické problémy poznatkovej ekonomiky.