OMV sa spolieha na reformné krajiny - Kremský, Peter
Zníženie zisku OMV za prvý kvartál roku 2002. Príčiny danej situácie. Výroba v OMV - benzín, nafta, ľahký vykurovací olej. Rozdelenie akcií OMV. Rozvoj siete čerpacích staníc. OMV sa chystá expandovať na trhoch reformných krajín.