Zmeny zákona o správe daní a poplatkov - Macáková, Zuzana
Dňom 8.5. 2002 nadobudol účinnosť zákon č. 233/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Prináša predovšetkým zmeny v oblasti majetkového priznania, ale dopĺňa ním aj ustanovenie o oznamovacej povinnosti tretích osôb.