Akciová spoločnosť - Vozár, Jozef
Novela Obchodného zákonníka zmenila a doplnila niektoré ustanovenia týkajúce sa akciovej spoločnosti. Významnými zmenami sú nové pojmy - verejná akciová spoločnosť a súkromná akciová spoločnosť. Kritériá pre členenie akciových spoločností. Nové vymedzenie pojmu akcia.