Dane - Baťo, Rado
Z obsahu: Desiata kapitola je o zvyšovaní daňového zaťaženia. Už desaťročie Európska komisia presadzuje reformu DPH. Hlasy volajúce po harmonizácii zdaňovania firiem silnejú. Sociálne odvody stierajú rozdiely v daňovej záťaži práce a kapitálu. Brusel volá po jednotnom daňovom základe.