Je nová ekonomika skutočnosťou? - Klas, Antonín
Od kedy a kde sa zaviedol pojem nová ekonomika. Sily, schopné dlhodobejšie zvyšovať rast produktivity práce. Prostriedky pôsobenia informačných technológií na ekonomický rast. Vytváranie sieťových štruktúr. Digitalizácia. Zmeny ekonomickej štruktúry. Námietky oponentov novej ekonomiky.