Od Vancouveru po Vladivostok - Sotník, Alexander
Posledné dokumenty, ktoré NATO prijalo, dokazujú, že aliancia si uvedomuje novú situáciu vo svete. Žiadatelia o vstup do NATO. Členovia NATO. Hlavné body zosilnenej spolupráce Rady NATO - Rusko. Hodnotenie prípravy vstupu do NATO. Prehľad výdavkov na obranu SR podľa členenia NATO. Finančná pomoc kandidátskym krajinám na vstup do NATO. Podiel výdavkov MO SR. Hodnotenie strategickej atraktivity vstupu do NATO.