Štátne záruky problém zadlženosti iba odsúvajú - Félová, Kristína
Za posledných dvanásť rokov prispel každý občan SR na štátne záruky na úvery štátnych, ale aj súkromných firiem takmer 50-tisíc korunami. Návrh na rozdelenie limitu pre nové štátne záruky na rok 2002.