Sociálne normy o postavení mužov a žien vo svete práce - pohľad adolescentov a adolescentiek - Bačová, Viera
Ženy a muži vo svete práce. Sociálne (injuktívne a deskriptívne) a osobné normy. Výskum - cieľ, účastníci a účastníčky výskumu, metodika. Sociálne normy - konštrukty v metodike IDEX. Štatistické spracovanie výsledkov. Rozdiely medzi dievčatami a chlapcami v jednotlivých typoch noriem. Diskusia a závery.