Pomalé začiatky s jedným výsledkom - Krištofičová, Dagmar
Farmakoekonomika ako dôležitá súčasť ekonomiky zdravotníctva. Vývoj a význam farmakoekonomiky na Slovensku. Ekonomické výhody a nevýhody využívania konkrétnych liečív.