Invalidita a systém sociálního zabezpečení - Tomeš, Igor
História a súčasný stav systému invalidného a dôchodkového zabezpečenia v Európe. Diskusie o európskych koncepciách. Nové koncepčné riešenia invalidných dôchodkov.