Systém sociálnej pomoci občanom s ťažkým zdravotným postihnutím podporuje aktívne občianstvo - Repková, Kvetoslava
Koncepčné východiská a sociálno-politický rámec systému sociálnej pomoci občanom s ťažkým zdravotným postihnutím. Podpora aktívneho občianstva. Dotazníkový prieskum k danému systému. Výsledky analýzy.