Novela šitá horúcou ihlou - Duduc, Vladimír
Parlament schválil legislatívnu normu telekomunikačného zákona, ktorá sprístupňuje miestne prístupové vedenia ST alternatívnym operátorom. Využívanie technológie ISDN (Integrated services digital network) na Slovensku. Zavádzanie A-DSL, vysokorýchlostného prístupu na internet. Vývoj komunikačných mobilných systémov na Slovensku. Virtuálni mobilní operátori. Predaj mobilných telefónov vo svete.