Budoucnost regionálních rozvojových bank - Stavárek, Daniel
Podstata činnosti regionálnych rozvojových bánk (RRB) a ich medzinárodne politický rámec činnosti. Úloha RRB v medzinárodnom finančnom a rozvojovom systéme. Reformy RRB. Regionálne rozvojové banky: Medziamerická rozvojová banka, Africká rozvojová banka, Ázijská rozvojová banka, Európska banka pre obnovu a rozvoj.