Bez dotací ani kilometr - Richterová, Monika
O dotáciách do hromadnej dopravy v krajinách EU a v kandidátskych krajinách. Snaha EU o zmenu systému dotácií do hromadnej dopravy. Spôsoby riešenia týchto dotácií vo Francúzsku, Česku, Poľsku, Nemecku a pod.