Dva milióny nezamestnaných menej za necelé tri roky? - Takácsová, Zuzana
Plán revolučných reforiem na pracovnom trhu predsedu Predstavenstva VW Petra Hartza v Nemecku. Účinný koncept reforiem. Plán verzus politika. Hľadanie slabých miest. Najdôležitejšie opatrenia Hartzovho balíčka - opatrenia, cieľ, problémy/otvorené otázky.