Internet dnes využíva viac ako dve tretiny firiem - Škrabala, Marek
Vybavenosť malých a stredných podnikov na Slovensku informačnými a výrobnými technológiami. Nárast podnikov pripojených na internet. Využívanie elektronickej pošty a obchodu. Očakávanie nárastu využívania internetu. Úroveň používaných technológií stagnuje. Tretina podnikov nemá záujem o spoluprácu na vývoji moderných výrobných technológií.