Marketingový mix a alternativní média - Brodský, Zdeněk
Základné zložky marketingového mixu, ich charakteristika. Pojmové vymedzenie produktu. Vplyv alternatívnych médií na cenu. Marketingový mix a propagácia. Vplyv výpočtovej techniky, mobilných telefónov a internetu na chápanie marketingového mixu.