Slovensko potichu obmedzilo daňové prázdniny - Baťo, Rado
Novelou zákona o daniach z príjmov v júni 2002 poslanci obmedzili poskytovanie daňových prázdnin pre zahraničných investorov. O daňových prázdninách bude rozhodovať Úrad pre štátnu pomoc (ÚŠP). Obmedzenia pre zahraničných investorov. Problém, čo s investormi, ktorí už daňové prázdniny využívajú. Podobné problémy majú aj Česko a Poľsko.