Zlé vzťahy drevárov a lesníkov škodia celej ekonomike - Réh, Roman
Zvyšovanie významu dreva vo svetovom hospodárstve. Množstvo problémov hospodárenia s drevom na Slovensku. Pre odvetvie spracovania dreva chýbajú plynulé dodávky drevnej suroviny. Zlé vzťahy drevospracujúceho priemyslu a lesného hospodárstva v SR - príčiny. Potreba koordinácie. Málo platieb za málo dodávaného dreva do slovenských firiem.