Úspešná a úsporná vláda Možnosti a odporúčania pre budúci kabinet
Ministerstvá a ostatné ústredné orgány - súčasný stav a jeho problémy, možnosti a odporúčania. Rušenie ministerstiev. Zlúčenie alebo včlenenie, presuny kompetencií. Zlučovanie ostatných ústredných orgánov, prípadne iných orgánov štátnej správy. Možné konfigurácie nového kabinetu - minimálne, stredné a radikálne scenáre. Pokrč.