Do konca roka budú mať všetky slovenské banky vysvedčenia - Kováčová, Jana
Bankový dohľad centrálnej banky postupne preveruje podľa nových metód všetky ústavy, ktoré pôsobia na slovenskom bankovom trhu. Zmena v prístupe bankového dohľadu. Dôraz na prevenciu. Nové hodnotenie bánk. Hlavné oblasti hodnotenia. Rating od jedna do päť. Individuálna kontrola.