Použitie zaplatenej dane na osobitné účely
O možnosti použitia 1 percenta zo zaplatenej dane na osobitné účely pre právnické osoby od 1. 1. 2002. Vymedzenie daňovníkov, na ktorých sa vzťahuje ustanovenie 51a zákona o daniach z príjmov. Postup daňovníka pri aplikácii tohto ustanovenia.