SR konkurencieschopnejšia ako Slovinsko a Poľsko - Kapko, Martin
Svetová ročenka konkurencieschopnosti krajín 2002 - celkové hodnotenie, štruktúra faktorov. Konkurencieschopnosť krajiny je u nás novinkou. Aký je reliéf svetovej konkurencieschopnosti v roku 2002.