Synchronizácia časov operácií - Kubiš, Juraj
Synchronizácia časov operácií patrí do sústavy racionalizačných nástrojov organizácie a riadenia výrobného procesu. Synchronizácia a výrobné linky. Synchronizácia časov operácií výrobnej dávky.