Aktuálne zdravotné poistenie - Pauličková, Alena
Čo rozumieme pod zdravotným poistením. Vznik a zánik zdravotného poistenia - príklad. Vymeriavací základ na zdravotné poistenie. Sankcie a pokuty. Poplatky za nesplnenie oznamovacej povinnosti.