Vliv měnové politiky na vývoj bankovních úvěrů - Pašaličová, Renata
Teoretické a empirické aspekty úverového kanála (kanál bankových úverov, kanál bilančný). Analýza a modelovanie úverového kanála v podmienkach ČR. Základná charakteristika použitých modelov a dát. Výsledky ekonometrickej analýzy.