Teoretická analýza přínosů environmentálních daní - Szomolányiová, Jana
Teoretické prístupy k analýze dopadov environmentálnych daní. Teória optimálneho zdanenia. Dvojitá dividenda. Analýza všeobecnej rovnováhy. Kritika uvedených teórií analytikmi environmentálnej politiky.