Zdanenie úrokových výnosov v krajinách Európskej únie - Oravec, Peter
Zdanenie úrokov v krajinách Európskej únie. Návrh smernice Rady na zabezpečenie minimálneho efektívneho zdanenia výnosov z vkladov vo forme úrokových platieb (úrokových výnosov) v Spoločenstve (1998). Návrh smernice na zabezpečenie efektívneho zdanienia výnosov z vkladov vo forme úrokových platieb (úrokových výnosov v Spoločenstve (2001).