Životné prostredie a dieťa - Dluholucký, Svetozár
Základná charakteristika detského veku. Vplyv životného prostredia na vývoj plodu, novorodenca, dieťaťa v dojčenskom veku, v predškolskom a školskom veku a v adolescentnom veku.