Vnútorné prostredie budov a zdravie - Šabíková, Jana
Environmentálne hodnotenie budov. Nový pojem - Syndróm chorých budov (SBS). Kategórie budov z hľadiska kvality vnútorného prostredia. Rizikové faktory vnútorného prostredia.