Investície do rekvalifikácií sa vlani zvýšili tristonásobne - Reiselová, Eva
V r. 2001 odštartovali úrady práce rekvalifikačný boom. Do rekvalifikačného programu Národného úradu práce (NÚP) sa zapojil rekordný počet nezamestnaných. Dôležitá je efektívnosť rekvalifikácií. Štruktúra úradov práce by mala byť iná. Výdavky NÚP. Náklady na rekvalifikačné kurzy. Evidovaní nezamestnaní zapojení do programov NÚP.